Ik geef behandeling en begeleiding aan individuen, partnerrelaties, families en teams. Daarnaast vind ik het leuk om kennis over te dragen in de vorm van workshops, trainingen en lessen. Zo heb ik deskundigheidsbevordering opgezet en gegeven aan teams werkend in de ggz, workshops en klinische lessen aan teams die werken met huiselijk geweld. Een aantal jaar ben ik verbonden geweest aan een relatietherapie-opleiding als docent, waarbij ik veel aandacht gaf aan de onderlinge dynamiek binnen de lesgroepen.

In mijn werk ben ik altijd ondernemend en innovatief geweest. Het opzetten van functies die nog niet bestonden, het opzetten van een specifiek zorgaanbod voor mensen die niet profiteren van het reguliere aanbod, het gaan werken in huisartsenpraktijken toen dat nog in pioniersfase zat. Het zoeken naar hulpvragen bij mensen die door andere collega’s niet bediend konden worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *